Close
Woensdag
Woensdag

“Woensdag” pikt de scherven op van een liefde die niet is opgewassen tegen de tijd en de druk die mensen zichzelf opleggen. Een wervelend en intrigerend verhaal met een flinke scheut Belgische ongemakkelijkheid, maar ook een ode aan de kracht van het vertellen.

Bestellen via Limerick
Bestellen via WPG

De pers over Woensdag

‘Woensdag’ is vooral sterk door de stijl waarin het verhaal verteld wordt. Duycks debuut is een soms hilarische, af en toe gênante, maar altijd heel herkenbare tragikomedie waarin de dialogen en de beschrijvingen doorspekt zijn met trefzekere observaties en geraffineerde vergelijkingen.

Het Nieuwsblad

Duyck is ontegensprekelijk een meester in het vertellen, die de aandacht van zijn publiek moeiteloos weet vast te houden.

Indruk Magazine

De taal is fris en welgemikt, de humor is zowel volks als fijnzinnig net als de echte personages. Authenticiteit is een moeilijk maar dankbaar streven: net dat heeft Mathijs Duyck wonderwel bereikt. Ik daag de lezer uit om dit verhaal in meer dan drie zittingen uit te lezen.

Mappalibri

Een combinatie van blikken, voorvallen, woorden, en dat is de kracht van Woensdag van Mathijs Duyck: een ode aan het vertellen.

Passionate Platform